Despre mine.

Fotografia mea
"În fiecare dintre noi este un ceasornic ascuns şi, ca să faci dragoste, arătătoarele ambilor inşi trebuie să indice aceeaşi oră la acelaşi timp. Două persoane care sunt împreună şi se iubesc mult trebuie să-şi potriveasca arătătoarele, cu răbdare şi perseverenţă, cu jocuri şi reprezentaţii "teatrale", până când înţeleg că a face dragoste e mult mai mult decât o întâlnire." Paulo Coelho

28 decembrie 2009

CARNAVAL




Carnaval.E tot ce te inspaimanta si te face sa lovesti cu pumnul in cel mai stupid joc al unui carnaval.Societatea a devenit un carnaval cu tot sistemul lor.Presedintele e la fel ca un "clown" ingrozitor care te obliga sa-i iei cutitul din balon pe care ti l-a facut el.Prinsi in capcana umorului "mare" pe care il are acest colvn nu mai scapam decat cu un mare credit la banca.Totul se transforma.
Carnaval.Cei din guvern ajung alti magicieni,acrobati si altele care te "fascnieaza".Noi,"animalele",in custi asteptand sa fim utilizati la urmatorul numar,in care te pune sa-ti deschizi gura sa iti incapa un scaun sau sa sari printr-un cerc in flacari,cand ei trebuiau sa faca.
Carnaval.Ne iau drept animale si suferim in cusca lor.Te ia cu fiori cand ajungi in fata primariei.Te duci sa votezi urmatorul clovn.
Totul.Carnaval.


P.S. Ei se transforma in Dumnezeu,candva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu